Bestuur

Het bestuur van BORSTKANKERactie wordt gevormd door drie personen die deze groep mogen representeren.

Natascha Wingelaar. HR Manager. Momenteel partijvoorzitter DOS (lokale politieke partij), secretaris Ronald McDonald Huis Maastricht en bestuurslid Maselant Business Club. Diagnose borstkanker op 38 jarige leeftijd (2012).

Désirée Hairwassers.
Gezondheidswetenschapper (Gezondheidsvoorlichting en Geestelijke Gezondheidkunde). Gewerkt in farmaceutische industrie oncologie o.a. op het gebied van borstkanker. 
Diagnose borstkanker op 36-jarige leeftijd (2007). Lid van richtlijnencommissie Borstkanker. Betrokken bij Oncogen (voor mensen met erfelijke en familiaire aanleg voor borst- en eierstokkanker). Van 2013 tot 2016 lid geweest van de Patiëntenadviesraad Pink Ribbon (en in februari 2016 verlaten vanwege onvrede met de huidige directeur en het beleid).

Caroline Willems-Blom.
Project Controller. Momenteel Senior contracts manager in de internationale graanindustrie en zelfstandig consultant in de Trade en Project Finance. 
Diagnose borstkanker op 36 jarige leeftijd (2008). Betrokken bij Oncogen (voor mensen met erfelijke en familiaire aanleg voor borst- en eierstokkanker). Van 2013 tot 2015 lid geweest van Patiëntenadviesraad Pink Ribbon.

We hebben in januari 2014 officieel afscheid genomen van:

Sanne van Soelen
.
Bestuurskundige en verpleegkundige. Strategisch Beleidsadviseur Zorginnovatie op de afdeling Beleidsontwikkeling en Ondersteuning bij Achmea Zorg & Gezondheid.
 Diagnose borstkanker op 37-jarige leeftijd (2007, 2011 en 2012). Van 2013 tot 2016 lid geweest van Patiëntenadviesraad Pink Ribbon.
Sanne zit sinds november 2013 in het Bestuur van de Borstkankervereniging, alwaar ze haar kennis en talent inzet om de belangen van borstkankerpatiënten te behartigen.

@brstknkractie: http://tinyurl.com/covp3o2

Geef een antwoord